Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΡΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: «Κάρτα Ελεύθερης Εισόδου εκπαιδευτικών στα κρατικά μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους, τριετούς διάρκειας με δικαίωμα ανανέωσης»

Η πρώτη φάση συγκέντρωσης των δικαιολογητικών ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκίνησε η δεύτερη φάση από 1 μέχρι 20 Μαρτίου.

Προκειμένου να προβούμε στην έκδοση των καρτών, θα παρακαλούσαμε τις σχολικές μονάδες που έχουν  συγκεντρώσει όλα τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών να ενημερώσουν το Σύλλογο στέλνοντας ένα email ( sullogosekp@gmail.com ) ή τηλεφωνώντας σε έναν από τους δύοαριθμούς:  6974794988 (Διαμαντόπουλος Ηλίας) 6974858612 (Χρυσικός Χρήστος) ώστε να περάσουμε μέσα στην εβδομάδα και να τα παραλάβουμε.


ΘΕΜΑ 2ο: «Κάρτα Εκπαιδευτικού της ΔΟΕ» 


Παράλληλα με τις κάρτες  Ελευθέρας Εισόδου, το επόμενο χρονικό διάστημα, θα δοθούν σταδιακά σε όλες τις σχολικές μονάδες οι Ταυτότητες εκπαιδευτικών της ΔΟΕ. Η ταυτότητα εκπαιδευτικού μετά από Υπουργική Απόφαση δίνει το δικαίωμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς να περνούν ελεύθερα στους αρχαιολογικούς χώρους και τα Μουσεία της Ελλάδας. Υπάρχει όμως και κοινοτική οδηγία όπου στα όρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης όλοι οι εκπαιδευτικοί εφόσον το αποδεικνύουν, σε όλα τα κρατικά Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους να περνούν ελεύθερα. Ταυτότητα εκπαιδευτικού δικαιούνται όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου. Για την έκδοση της συγκεκριμένης κάρτας θα χρειαστεί μόνο μια φωτογραφία. Αναλυτικότερες οδηγίες θα σταλούν σε επόμενο email σε όλα τα σχολεία.



Πληροφορίες: 6974794988 (Διαμαντόπουλος Ηλίας) 6974858612 (Χρυσικός Χρήστος)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και όλα τα απαραίτητα έγγραφα που θα χρειαστείτε μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου