Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 - Κινητοποιήσεις Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

 Θέμα: Πραγματοποίηση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Διευθύντριες και Διευθυντές των σχολείων, προϊσταμένες και προϊστάμενοι ολιγοθέσιων δημοτικών και νηπιαγωγείων του συλλόγου μας.
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών σας καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, μετά από το κάλεσμα της ΔΟΕ, για τον Αγωνιστικό προγραμματισμό του κλάδου (Αρ. Πρωτ. 378/ 29-01-2020), την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών - Πηνελόπη Δέλτα (Έναντι Μασούτη).


Το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών καλεί όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους:

Ø Να συμμετέχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση την ερχόμενη Τετάρτη, για τη διαμόρφωση των αγωνιστικών προτάσεων του Συλλόγου μας για τη χάραξη των επόμενων αγωνιστικών βημάτων διεκδίκησης των αιτημάτων του κλάδου. Οι αποφάσεις της Συνέλευσης θα μεταφερθούν από τον Πρόεδρο στην ολομέλεια προέδρων που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 στην Αθήνα

Ø Να συμμετέχουν δυναμικά την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με αφορμή την κατάθεση στη Βουλή του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου.


Αναμένουμε τη συμμετοχή και τη συμβολή σας στη συζήτηση.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.


Συνημμένα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου